Skip to content Skip to navigation

INGEN KAN STOPPA DEN

Med all deras önskan om adrenalin, kraft och dynamik är det svårt att få Abarthistin att sluta. Samma sak händer med vår Skorpion. Nu har vi en exklusiv serie av animerade logotyper som är redo att komma till liv och vägleda dig genom Skorpionens fantastiska värld.UPPTÄCK MER

OLIKA BETYDELSER.

Sedan Abarth grundades 70 år sedan har skorpionen alltid varit symbolen i centrum.  Varför detta? För att Carlo Abarth föddes i november under stjärntecknet skorpionen. Men Abarth skorpionen betyder mycket mer än så. Den betyder karaktärsstyrka, kraft och prestanda. Välkommen till skorpionens håla där du kommer hitta en ny information varje månad från en av de olika elementen från Abarth.

VÅR SKORPION STÅR FÖR

PRESTANDA

Liten bil men mycket kraft. Från Garrett Turbo till de underbara ljudet från Akrapovič avgassystemet. Vi har dessutom den starka 1.4 T-Jet 180 hk motorn som kan köra 0-100 km/h på bara 6.7 sekunder och de professionella Koni stötdämparna. Prestanda och adrenalin är de två starkaste känslorna Abarth kommer att ge dig.

VÅR SKORPION STÅR FÖR

PASSION

När du väl testat en av våra bilar är det svårt att släppa kärleken till Abarth. I 70 år har Abarth blivit mer än ett bilmärke, det har blivit en familj. Varje år kommer människor hela världen med deras Abarthklubbar och träffas på massa olika event, allt detta roliga under skorpionens märke.

VÅR SKORPION STÅR FÖR

HANTVERK

Prestanda men med stil. För att alltid garantera den bästa körkänslan och ge dig samma känsla som en riktig racerförare, har vi valt ut de bästa elementen för alla våra modeller. Som vårt starka partnerskap vi har med Sabelt eller de den djärva färgerna vi alltid väljer för att göra utseendet på våra modeller ännu fräckare och sportigare.

VÅR SKORPION STÅR FÖR

TEKNOLOGI

För att alltid garantera körglädje har vi utrustat alla våra modeller med den bästa teknologin.  Anslut din smartphone till vår senaste version av UconnectTM HD pekskärm och välj den perfekta låten till ditt nya äventyr. Se prestandan och värdena av din körning med det exklusiva Abarth Telemetry systemet.

VÅR SKORPION STÅR FÖR

ADRENALIN

Från de viktigaste rallymästerskapen i världen till våra troféer på grus och asfalt. När skorpionen åker på banan når adrenalinet sin absoluta topp för att inte tala om det historiska partnerskapet mellan Abarth och MotoGPTM. Är du redo att följa det mest driftiga från vår skorpion?