Skip to content Skip to navigation

KLAR FÖR SPÅRET.

Exklusivt för 695 Competizione som Performance Pack innehåller; Abarth DAM (Mechanical Limited Slip Differential), Sabelt GT-tygstolar som standard, Lättare sportiga Supersport-hjul i matt svart, dold antenn med aluminium 695 taklock och estetisk anpassningssats. Erövra vägen.

KOMPROMISSLÖS PRESTANDA.

Abarth 695 är ren prestanda. 1.4 T-Jet-motor, en effekt på 180 hk med Garret Turbo och "Record Monza" 4-avgasrör dubbla avgasläge. Specifik effekt på 132 hk / l och acceleration 0 - 100 km / h på 6,7 '', tack vare det extraordinära förhållandet mellan vikt och effekt på 5,9 kg / P.

NYTT RECORD MONZA AVGASSYSTEM

Ett omisskännligt brus som har varit soundtracket för generationer av Abarth-ägare. Synonymt med kraft och prestanda: Record Monza-avgaserna är tillbaka i en ny version som låter dig välja hur du vill spela. Håll det aktivt för att släppa loss ditt 695 Competizione-vrål eller växla med ett klick till ett sportigt-gentlemanljud.

LOSSA LJUDET AV KRAFT. BARA VÄLJ DET.

En interiör med en aggressiv, racing-touch. De nya skräddarsydda gula eller röda * säkerhetsbältena är den perfekta kombinationen med Sabelt GT-tygstolar som standard, med hög grad av sidostöd för att överföra varje minsta lastförskjutning till föraren med precision, perfekt för körning i racingstil.

MAXIMAL ACTION, MAXIMUM REACTION

Hämtat från racing-kunskapen från Brembo, består bromssystemet av fyrkolviga monoblock-fäste i aluminium kombinerat med 305 mm ventilerad och perforerad skiva för att säkerställa ett snabbt svar, minimalt bromssträcka och en lugnande känsla, även efter längre användning .

NYA FÄRGER OCH BODY KITS

Ge din 595 Competizione ännu mer personlighet med två nya färger, Mattblått och Scorpion Black. Understryk din stil med den nya, mångsidiga svarta tket, speciellt skapat för att framhäva och komplettera din Abarths sportiga eller eleganta färg.

GARANTERAD PRESTANDA.

De bakre stötdämparna från Koni, med FSD (Frequency Selective Damping), optimerar körupplevelsen och säkerheten genom att förbättra väghållning, hantering och stabilitet och säkerställa maximal säkerhet under alla förhållanden.

LJUDPRESTANDA.

Finns på begäran, BeatsAudio ™ -systemet: 480 watt, digital åtta-kanalig förstärkare och har två dome-diskanthögtalare installerade i de främre pelarna, två midwoofers (165 mm) i ytterdörrarna, två full-range (165 mm) högtalare i bakre sidopaneler och en subwoofer (200 mm) mitt på bagageutrymmet i reservfacket.

7 ” PEKSKÄRM

Kraftfull även när det gäller teknik. Anslut din smartphone med Apple CarPlay* och låt det roliga börja. Med nya UconnectTM 7 ” pekskärmen kan du med bara ett finger välja den perfekta låten, hantera samtal, kartor och göra varje resa ännu mer oförglömlig.

 * CarPlay, iPhone och Siri är registrerade varumärken som tillhör Apple Inc. *

TEKNISKA DETALJER

KRAFT

MOTOR

Motortyp, volym, cylindrar, ventiler T-JET, 1368 cm³, rak 4 cylindrar, 4 ventiler per cylinder

Max effekt 180 cv (132 kW) @ 5500 g / m

Max vridmoment 250 Nm @ 3000 varv / min

Turbo Garrett GT 1446

TRANSMISSION, AVGAS, LUFTFILTER

Växellåda 5-växlad manuell / 5-stegs robotiserad sekventiell växellåda (opt)

Avgassystem Abarth avgas med 4 avgasrör "Record Monza" ventil

Filter BMC högpresterande intagsystem

KONTROLL

UPPHÄNGNING

Fram: Mac-Pherson-upphängning med krängningshämmare

Bak: Torsionsbalk med krängningshämmare

SETUP

Sänkt sportfjädring

Stötdämpare

Fram: KONI med FSD-ventil (Frequency Selective Damping)

Bak: Koni med FSD-ventil (Frequency Selective Damping)

Bromssystem

Perforerade och ventilerade 305x28 mm främre bromsskivor, 4-kolvs fasta främre rödmålade bromsok i aluminium av Brembo

Perforerade och ventilerade 240x11 mm bromsskivor

Lättmetallfälgar

Corsa 17 ”lättmetallfälgar med 205/40 däck

PRESTANDA

Vikt / effekt-förhållande 5,9 kg / hk

Förbrukning,Stadskörning, WLTP (1/100km) 8,7 (manuell växellåda) - 8,2 (robotiserad sekventiell växellåda) 

Förbrukning, Landsvägskörning, WLTP (1/100km) 5,7 (manuell växellåda) - 5,8 (robotiserad sekventiell växellåda) 

Förbrukning,Blandad körning, WLTP (1/100km) 6,8 (manuell växellåda) - 6,7 (robotiserad sekventiell växellåda) 

CO2-utsläpp (g / km) 156

Utsläppsstandard Euro 6D Final

...
...
...

TRADITIONEN LEVER VIDARE

695 har alltid representerat de mest sportiga, fängslande och adrenalinpumpande versionen av Abarth någonsin. Nya 695 Competizione är i pole position när det gäller racinganda. Från Record Monza avgassystemet till den mekaniska självlåsande differentialen, från Alcantara-insatserna till "Tar Cold Grey"-finishen: Upplev 695 Competizione idag!

RECORD MONZA SOM DU HAR ALDRIG HÖRT DET FÖRR

RECORD MONZA SOM DU HAR ALDRIG HÖRT DET FÖRR

Record Monzas ikoniska ljud utvecklas till att bli ännu mer unikt och omisskännligt, ännu mer personlig, ännu mer rekordbrytande. Ta tag i ratten, trampa på gasen och bestäm hur du vill ha kul. Det tar bara ett tryck för att aktivera avgasventilen och bestämma om du vill resa med ett mer diskret sportigt ljud eller släppa loss bruset och låta alla höra den verkliga kraften i din 695 Competizione.

UPPTÄCK ALLA MODELLER